Csakralégzés transzélmény

1-3. csakra: A légzés tisztító érzés volt, kevés belső élménnyel sokszor erősen kellett koncentrálnom, hogy ne vonja el a figyelmemet a külvilág.

2. csakra: "Állatias" gondolatok cikáztak bennem és a csípőm vad mozdulatai jelentek meg pár másodpercig. Aztán következet egy belső átlényegülés, hogy ez a szex energia töltse fel az egész lényem.

3. csakra: Fehér szín és megerősítő szavak jöttek: "megcsinálom, megteremtem, elérem, bízom magamban, már teszem a dolgom, jól csinálom."

4. csakra, szívcsakra: könnyes öröm öntött el, mosollyal, boldogság: a szeretteim. Egy bíztatás jelent meg bennem, hogy akit szeretek annak mutassam is ki, éljem meg az eddigieknél is jobban.

5. csakra: szájon át esett jól, erősen lélegezni- átmosott minden lélegzet a lábujjaimtól a fejtetőmig, átjárt a levegő, mintha valami folyadék áramlott volna a testem edényében minden lélegzetvételre. Aztán egy rugalmas edénynek éreztem magam, amit a levegő mozgat fel és le. Ez az érzés már a szívcsakránál is megjelent.

6. csakra: A légzés elmélyült erős és az egész testemet felemelővé vált. Olyan érzésem volt, hogy az egész testemet tele tudom szívni levegővel és tele is szívtam. Megszűnt a testem, nem éreztem a határait, bizsergéssé, rezgéssé váltam beleolvadtam a környező térbe. Megéltem a létezésem, határaim eltűntek és a végtelenbe olvadtak. A teljesség élménye kitöltött. Megérteni véltem a "való világ" keletkezését és leképződését a mindenségből. Aztán ebben a tudatállapotban kérdéseket tudtam feltenni. "Mi a teremtés lényege? Hogyan lehet jól csinálni?" A teremtés olyan, mint egy végtelen, lágy, de mindent érzékelő és a hatást tovább terjesztő energia (gumiszövetszerű). Nem tudok mást tenni, mint teremteni, mert bárhol és bárhogyan is érek hozzá ehhez a "szövethez" az a hatás azonnal alakítja az egészet. Lényeg, hogy bármit is csinálok, tegyem azzal a tudatossággal, hogy tudom ez a nagy végtelen egész része, a nagy mű része és bármitől is gyarapodik az egész!

A 7. csakrára észrevétlenül csúsztam át. A végén átjárt a boldogság és a felismerés és megértés belső békéje, és lassan visszatértem a testi érzékelésbe.